Julafton

Snart är detta år över och snart början på ett nytt år, nya tag. Jag trivs jättebra i skolan och har en del ledighet framöver innan det är dags igen. Tycker verkligen det är så kul att man kan hitta sånna likasinnade personer, och det är precis vad det finns i klassen. Therese du är NO1 så är de bara :)
Simba har haft en del "ledighet" han också med den innebörden att han sover till 11 på morgonen, en trött liten gris men såfort han är utanför dörren så får han ryck och börjar springa, rullar sig på isen som ligger längst gatan och spanar på Dennis som smyger efter på promenaden. Det har blivit en del prinskorv,köttbullar,potatis,leverpastej och skinka för honom så lite rundare om magen e han nog, men så ska de vara på julen, man ska äta mycket och skämmas bort, och vem kan inte säga nej till dom fina ögonen! inte jag i alla fall...
På julafton hade vi finbesök från Frankrike, en liten rund jultomte som talade franska var här och delade ut julklappar, mycket lik Simba måste jag säga..hann ta lite kort på honom innan han kilade iväg.
Simba fick jättefina klappar bla pipleksak som han snuttar på, grisöron, 2 rep med korvar på som är roliga att fånga, massa godis och lite till.

Lite bilder från julen..

Simba väntar på att få öppna klappar


Jag kan öppna..


mums! en klubba med ett ben i


Fransk jultomte


Glitter som halsband på julafton


Yihoo! rulla e kul!


På hundön, vem är snabbast fram till pinnen!?


Stora och liten




3:e bästa unghund hane!!!

Åh vad jag är stolt över min prins! Han tog hem 3:e priset idag i sin klass unghund hanar, helt otroligt! 8-10 deltagande i den klassen och Simba blev 3:a! Jättefin kritik fick han också, lite svår att läsa men jag ska försöka hitta någon som kan översätta handstilen. Såg iaf att de stod fina öron, fina ben, bra skalle, rör sig fint och fina tydliga muskler :)
vi ställde sedan i bästa uppfödargrupp där vi var de enda, sedan i avelsgrupp där vi var två stycken tävlande men där tog de andra hem priset, tyvär. Tyvär tyvär så hade kameran pajat men jag ska se om jag hittar lite foton på fralle forumet.
Tack allihoppa för en lång,spännande,trevlig och rolig dag tillsammans!

Jag är minst sagt STOLT över min prins som skötte sig exemplariskt på banan :)
Älskar dig simbis!

RSS 2.0