På himmelska hundar (hundcafé) med tiffany och viktoria

Idag åkte jag och simba mot stan för att möta upp viktoria och tiffany som är på besök i stockholm. Vi begav oss till karlaplan för att besöka sveriges första hundcafé, Himmelska hundar.
Just när jag öppnade dörren till cafét kom en fralla farande emot oss och skulle hälsa, han verkade helt fäst vid simba. Men jag fick hålla i simba i kopplet som skulle para sig med honom och han försökte para sig med simba, hanhundar suck :)
Mycket hundar var det iaf av alla möjliga raser. Simba var väldigt framåt och skulle nosa på alla. Tiffany var lite blyg och satt istället i viktorias knä och spanade ner på hundarna som sprang runt. Efter en stund när hundarna hade hälsat klart beställde jag en chocklad och till simba köpte jag en hundkaka som cafét hade bakat själv, mums tyckte simba. Sen efter det blev det lite spring i parken utanför, lite fotografering och sedan bar det iväg hemåt.

Nu har man inte sett solen på ett par dagar, men när den väl var framme var det såklart soldags tyckte simba

mm, livet e underbart


Söta Tiffany på hundcafét


Försöker få till ett kort på cafét bland alla hundar


Utanför vid parken, Tiffany smälter in bra bland löven i sin färg


Simba fin bland höstlöven


Tiffany precis påväg att ta ett skutt


Söt med sitt rosa hjärta på halsbandet :)


Höst!

Nu har det blivit oktober månad och hösten är här. Det märks tydligt på morgonen då simba inte alls står still utomhus utan han kissar här och var men snabbt rör på sig. Vi ska förbi Bromma zoo nån dag i veckan och köpa ett skönt vintertäcke till honom, för det dröjer nog inte länge innan snön kommer. Det skall vara ett bra täcke med bra kvalité och då får de kosta! Sen minnesutställningen i Vallentuna i somras där vi provade ett regntecke på simba märker jag verkligen hur svårt det är att hitta rätt täcke. Det gäller att hitta nån som är 1.Bra kvalité, 2. Sitter lagom hårt runt magen 3. Är lagom stor vid nacken så att hunden kan andas 4. Lagom längd. Det är supersvårt att hitta rätt men i Bromma har de en del så nu hoppas jag vi hittar nåt bra!
Kikar på lite kurser och är sugen på att börja någon med lydnad igen, det går alltid att träna på vardagslydnaden. Men hoppas inte på att de blir som sist, endast tikar i gruppen förutom simba, varav en av dom löpte! de va jobbigt de. Nu har vi inte träffat frallatjejen Ebba på ett bra tag, hon bor en bit härifrån. Hoppas på att träffa henne snart så de kan få busa. Ett stort plus att fralleträffarna verkar ha flyttat hit till Riddersvik! Sist kunde vi inte komma men nästa gång ska vi gå, 5 min härifrån bara! :)

Lite mer bilder från i somras..

Öratjärn, ett jättefint badställe en bit från stugan i jämtland

Fina simba på tomten vid stugan


Stretching flera gånger om dagen :)


Vi var på frösö djurpark vid Östersund en dag och fick se denna stiliga björn

Favoritsysselsättningen, Sola!


Det är klart att simba har ett simbatäcke :)

Skogspromenad i Dalarna


Morgon mys


Gräsklippning och simba satt i korgen


När simba fick sår i örat blev det tratt och en snigel som fastnade framför simba

Myser i mitt knä under middag


RSS 2.0