BIR och HP..

..ja, behöver man skriva mer :) så stolt och lycklig över min lilla prins som gjorde så bra ifrån sig! Allt gick strålande och jättefint omdöme från domaren fick han också!

Marion Humble. Duktig simba som står still och låter visa sina tänder



Simba står fint med lite godis i handen



Pris utdelning. BIR och HP, en väldigt stolt och glad matte! husse och andra familjemedlemmar filmade och fotade :)


Imorn gäller det..

..då vi far iväg mot Hallstahammar på utställning..lite nervöst men de ska bli jättekul! Det spelar egentligen ingen roll hur det går, han är ändå världens finaste hund i mina ögon. Vaccinationen är klar, halsband inhandlat, klorna är klippta, tvätt ikväll och papprena är fixade..så nu är nästan allt klart..mamma och Alexander skall med och titta för de fortsätter sedan mot värmland. Nu ska jag ut med Simba och träna lite.

Simba 1 år!

Idag fyller Simba och hans sex andra syskon, Edith,Rocky,Doris,Knut, Desmond och Bulten 1 år!!!
Förstår inte riktigt hur fort tiden har gått..minns när vi var och hämtade Simba när han var 9 veckor gammal och han var liten som en chihuahua, skällde på spegeln, skuttade runt på gräsmattan och skällde på soppkorgen, busade med Dennis som var jättestor och hans lilla röda transportbur som han älskade att vila i. Nu, flera månader senare har vi gått igenom en hel del roliga saker tillsammans. Dagen till ära fick simba en smaskig tårta innehållande leverpastej/skinka/korv och kaviar, mumsigt tyckte simba..sedan blev det paket öppning, en hel del presenter, en tygvattenskål,nalle gossedjur,2 tennisbollar,en apport leksak, två grisöron och två gigantiska öron som nästan såg ut som om de va från en elefant. Tårtan var såklart populärast medan grisöronen snabbt gömdes undan i trädgården. Dagen avslutades med ett besök på hundön vid drottningholm, hur kul som helst..denna dag var det ganska varmt men det gick att rejsa med andra hundar iaf.
 :) Tack Simba för att du finns hos oss, du är världens underbaraste hund!

"Tårtan".. S som i Simba :)


Mumsigt med tårta tyckte Simba

Simba, tårtan och lite paket


Simba glad med öppnade paket


Massa lek på hundön vid Drottningholm


Liten, mellan, stor







RSS 2.0