Påsk!

Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi reser iväg :) ska bli så skönt att åka bort och vara ledig.
Min kurs är nu avslutad och jag har träffat många jättesnälla personer som jag har haft så roligt tillsammans med. Therese, du och jag lärde känna varandra och jag trodde inte att man kunde lära känna nån så fort och ha så roligt med! De känns som vi e väldigt lika på många sätt, inte minst namnet :P Vi får inte tappa kontakten och jag hoppas verkligen att vi kommer i samma klass igen!
Nu är det soligt här i stockholm men farmor,farfar och pierre åkte upp igår till landet och sa att de va jättemycke snö där så de ska bli kul. Tror inte de blir nån skidåkning för min del men skoter iaf :)
Nu ska vi iväg till djuraffären för lite införskaffande av ben,halsband, färskfoder och lite annat smått o gott! Föresten har Simba fått en ny bädd, den är rutig och jättemysig! visar bilder senare..

GLAD PÅSK!! ..och hejdå stockholm :)

image180


Sundsvall bokad!

I övermorgon fyller Simba 8månader. Hurra hurra! Lill-simba har blivit Stor-simba men fortfarande lika mysig o kelgo som han alltid vart! 
Söndagen den 23e mars åker jag och Simba mot norr för att stanna där i fem dagar. Christoffer följer inte med, för han ska stanna kvar hemma å jobba, stackarn! inte ens ledig på påsk..
de ska bli skönt att komma till dit, träffa alla släktingar,vandra runt i skogen,leta påskägg (japp,Simba ska också få ett ägg att spåra efter med massa godsaker i) och självklar leka med Milano och lite med Ronja.
Nu är det inte heller så lång tid kvar innan jag slutar min första kurs på lärarhögskolan..ska bli skönt med lov! sen ska jag ut i praktik tills juni. Någon skola i Bromma men vet inte än vilken. Idag var Therese och Johanna här och vi avslutade vårt arbete om "fritid". Simba ville såklart vara med och bli uppmärksammad och satt i knät på Johanna när vi jobbade :) snart ska vi åka och köpa en biabädd,den andra har han växt ur nu..storkillen! Sen lite andra småsaker till honom, bortskämd som han är min lilla älsklingsgris :)

På promenad en soliga dag, fina Simba :)

image175

På berget i skogen

image176

smyger lite

image177

Bus med Dennis

image178

Tar de lungt i soffan

image179

RSS 2.0