JULAFTON!

En riktigt GOD JUL vill vi önska vår familj och alla vänner!

Hoppas ni får en jättebra jul!

Julkortet på Simba ligger på en kamera som vi inte kan få tag i, men jag lägger upp det såfort jag fått tag på kameran..

Kram Therese, Christoffer och Simba.


4 dagar till Julafton

Nu är det inte många dagar kvar innan alla paket ska öppnas och julskinka ska ätas. Det blir min första jul och det ska bli jättekul. Vi har letat efter en röd fluga (en sån som fralla-killen i Vovve tidningen hade) som det var tänkt att jag skulle ha på jul, men icke. Däremot så har jag fått en jättecool Harley Davidson tröja som jag ska ha i vår. Kanske får ha den på jul om jag har tur..Jag har träffat en fralla som heter Harry, han bor i stäket så de e nära. Han kom från Norge och var lite äldre än mig men var lika tigrerad som jag. Vi busade en stund. Sen så sa vi att vi ska ses igen och busa när vi är utan koppel, de är ju så mycket roligare då.
I söndags var matte, Yvonne och Alexander på "Stora stockholm" i Älvsjö. Det var massa fina hundraser där. Frallorna ställdes ut dagen innan så det missade dom. Jag ska ställas ut nästa år är det planer på, får se om det kommer någon utställning framöver i närheten, då kanske jag ska va me.
Imorn ska vi fira lite julafton hemma hos mattes mamma för sedan så åker dom till värmland, så vi hinner inte ses någe mer innan jul.
Lite nya bilder på mig tagna här hemma..

Jag sitter i köket

image145

Får jag smaka?

image146

Snälla husse, jag vill ju sitta med dig framför datan.

image147

Nähä, då sitter jag väl här och tittar på då.

image148

Den klassiska stilen. Frog Style!

image149

Puss från Simba!



Vart har snön tagit vägen?

Nu är vi snart i mitten av december och snön är alldeles borta!? vart har den tagit vägen? ...bara regnigt och blött ute, inte alls kul att vara ute då. Hoppas att den kommer tills julafton om inte så ska vi ju åka till fjällen på nyår och där är det minsann massor av snö :) jippi! ... Jag tycker att antingen är det sommar så man kan springa i gräset och plaska i vattnet, eller så är det vinter så man kan rejsa i snön. Men men, inte så mycket att göra åt..
Matte fortsätter julpynta med stjärna i fönstret och julstjärna på bordet. Husse tycker inte att man behöver pynta så mycket, men matte tycker bara han är larvig och tycker det är självklart inför julen.
I onsdags var jag på julmarknad på Solvalla. Oj, va de va spännande! ...nej inte alla stånden som sålde korv å sånt, utan travhästarna som sprang på banan, det gick fort kan jag säga! Jag ville ju in på banan och springa med dom! men matte höll i mig i kopplet så jag hade ingen chans, typiskt! Alexander köpte korv och jag ville ju såklart smaka, så jag hoppade som en studsboll för att nå upp till korven, men inte.
Jag har fått en ny kompis, fast hon är väldigt liten just nu så vi ska vänta lite med att leka. Hon heter Tilda och är en tibetansk spanniel, en jättesöt tik på 9 veckor. Jag vart helt förtjust i henne första gången jag såg henne och ville följa med henne hem, men det gick ju inte.

Lite nya bilder..

Jag busar för fullt i korgen

image139

Jag kan lipa med öronen fällda åt sidan :)

image140

Mattes fina tröja med tryck av mig när jag bara var runt 10v.

image141

Jag gömmer mina ben överallt,skyndar mig så ingen hinner se, här i ikea-påsen med tvätt

image142

En jättesnabb häst på Solvalla

image143

Så här kommer ungefär Tilda se ut när hon blir stor, så söt!

image144


RSS 2.0