Min älskade simba

Det finns stunder/perioder/tider då man inte mår så bra psykiskt och känner att allt är meningslöst. Jag har haft en sådan period men jag har alltid tänkt positivt, det kommer bli bra, allt kommer ordna sig. Jag hade aldrig tänkt så och klarat av att ta mig igenom det om det inte vore för Simba. Han har alltid funnits här för mig, stöttat mig när jag mått dåligt, fått mig att vara glad, visat mig möjligheter, gått roliga skogspromenader, alltid mött mig med sin ständigt positiva och trygga karma, legat och gosat i soffan och fått mig att tänka på helt andra saker. Han har gjort så jag har klarat allt, allt är hans förtjänst. Om det inte vore för honom så är jag säker på att jag inte skulle må så som jag gör idag. Jag ville bara skriva hur otroligt mycket han betyder för mig och allt han har gjort för mig, det är overderligt och ingen annan kommer någonsin att lyckas med det han har gjort. Jag är så glad att jag fick chansen att ta hand om denna lilla varelse, det är jag evigt tacksam för, en bättre vän kan man inte få. Nu har vi flera år framöver av glädje. Jag älskar dig simba, det kommer jag alltid att göra, du är min prins.
Tack för allt du har gjort för mig.


Fralleträff i Hagaparken

Förra helgen var det fralleträff i Hagaparken. Ca 20 frallor var på plats trots dugg regnet. Mamma Julia,syster Doris och bror Desmond var där. Gunilla från Kennel Carmbulls höll i träffen, det var kul att träffa henne också.
Vi gick ner till ängen och släppte hundarna. Simba blev kär och jagade Allan 8 månader. Förstår inte riktigt honom när det fanns massa tjejer runt om så skulle han minsann jaga en kille? :) men men, kul hade han iaf. Lite synd om Allan bara. Den 7e December är det stockholms utställning i Älvsjö. Jag tänkte anmäla Simba. Både för hans skull men även för uppfödaren som även tänkte anmäla till "bästa uppfödar grupp." Det ska bli jättespännande och kul men lite nervöst, det är det största vi gjort! Det är såklart stor konkurrens men de vore ju skoj att få något pris. Dessutom att visa tillsammans med syskonen som kanske kommer. Ska börja träna lite inför det nu men såsom det gick förra gången så tror jag det går gallant. Christoffer kanske skulle med och titta, det vore ju superskoj.

syster Doris, mamma Julia, Simba


Höst!

Nu har det blivit höst och morgonpromenaderna är inte lika roliga som förut, det är kyligt och blött i gräset. Hästtäcket åker på och det är inte så kul att gå i "kläder" tycker simba, men bättre än att frysa iaf.  Förra helgen hade vi besök av nakenhunden zingo 5år. Simba var mer road av honom än vad han var road av simba. Men det fungerade bra. Simba är så lekfull och försökte få zingo till lek hela tiden, men det ville han inte. Han gosade mest med oss i soffan. Men sen när vi släppte dom lösa i parken så var zingo lite nyfiken och sprang efter simba. Vi har vart på hundön också, mycket bus vart det där. Snart börjar rally lydnads kursen, ska bli riktigt spännande! Nästa helg blir det fralleträff i hagaparken, en del av familjen kommer så de ska bli superskoj! Desmond skulle också komma så de blir kul de. Hoppas på att vi kan släppa frallorna denna gång så de slipper ha koppel hela tiden. Friheten att spring lösa och leka är ju det roligaste! 

zingo, inte så jätteroad av kameran



zingo fryser utan päls, simba är glad som vanligt :)



Min underbara fina simba



Älskar dig simbis





RSS 2.0