Hej hej!

Nu har det blivit allt kallare ute och snart är det december och jul!
Jag blir mer och mer nyfiken på saker och ting och skäller på det som är lite läskigt, speciellt på kvällen när det är mörkt. Svarta stora sopptunnor, en nedfallen björk i skogen, granen som ligger nere på gården, och motorcykeln här nedanför. Men jag är modig också och går fram och undersöker saken innan jag går vidare!
Denna helg har vart jätterolig, jag var med husse ut till Ekerö där hans pappa bor. Husse skulle hjälpa till att dra över skydd på båten så den klarar sig över vintern. Jag som har så mycke spring i benen fick massor av ryck och jag sprang rakt ner för rampen vid vattnet där man tar upp båtarna ifrån, rakt ner i det iskalla vattnet!
Brr, det var kallt men oj så roligt jag hade! .. sedan åkte vi och mötte upp matte som hade jobbat hela dagen.
Valpkursen börjar gå mot sitt slut och både husse och matte är jättestolta över mig! .. får se om vi ska gå vidare i fortsättningskursen, det skulle vara roligt.
Juste, jag måste ju berätta att protein utslagen som vi tror att det var, har blivit mycket bättre. Nu äter jag bravo färskfoder blandat med ett nytt foder som heter James well beloved. Det är smaskens och fungerar jättebra.
Här kommer lite nya bilder.

Jag i mitt täcke

image135

Sitter vid köksbordet och ser på tomten som matte har köpt

image136

Husse och jag påväg ut

image138




4månader och 2veckor..

japp, det är precis så gammal som jag har blivit nu, exakt idag faktiskt!  Matte och husse tycker jag växer så det knakar! Jag är riktigt morgontrött fortfarande och sover till 10-11 på moronen, det är ju så skönt att ligga och lata sig i sängen! morgonpromenaden är inte lika kul, ibland vägrar jag gå när matte har tagit ut mig! men på kvällen, då har jag massa energi och vill vara ute jättelänge.
Mina valp-plitor är nästan helt borta, men nu har jag istället fått andra små prickar på bröstet, veterinären sa att det var klåda och att jag skulle badas 2-3 veckor VARJE DAG! det tyckte matte lät alldeles för mycket och O-logiskt. Protein utslag tror husse,matte och min gammel-matte att det är.. så vi får dra ner lite på proteinen i maten, det blev ju lite för mycke sen jag började äta BRAVO-färskfoder tillsammans med valp fodret..Men åh, va gott Bravo e! alla hundar borde äta sånt, smaskigt kött!
För första gången i mitt liv har jag sett massa små vita flingor som åker ner från himlen på marken! Snö heter det visst, och jösses va kul det är! jag fick bullfnatt som matte säger och sprang runt med nosen i snön och lekte jättemycke! Det har börjat bli vinter och kallare ute, men jag har fått ett så fint täcke så jag slipper frysa.

Valpkursen går jättebra! även fast jag är minst i gruppen (ja, alltså ras) så är jag faktiskt jätteduktig, tycker både kursledaren Maria, husse och matte. Med korv i fickan som belöning så kan jag faktiskt göra vad som helst..ja, iaf nästan.. :) Vi tränar mycket kontakt övningar som är kul.
Ska be matte ta lite kort sen från kursen så får ni se!

En jättefin bild på mig tycker matte, när jag sitter i sängen.

image128

Busa i sängen är jättekul!

image129

Står upp

image130

Profil bild

image131

Jag var ute i snön för första gången i mitt liv.

image132

Efter allt bus i snön blev jag trött och la mig o vilade i soffan

image134



På besök hos mamma Julia och Yatzy

I lördags var vi och hälsade på Agneta, Elisabeth, Simbas mamma Julia och kompisen Yatzy. Simba tyckte det var jätteroligt att leka med mamma och Yatzy. Efter massa lek och bus orkade Julia inte riktigt med Simba som var full av energi och som stod och skällde och skällde och ville leka mer! ..
Vi fick se bilder på Bulten, Simbas bror. Han var jättesöt! .. Vi har haft svårt med att framkalla kort då vi har en digital kamera som vi aldrig har framkallat bilder ifrån, men nu så har vi framkallat massa bilder och gjort en liten present till gammelmatte :) hoppas ni blir glada för presenten!
Innan vi åkte hem så fick vi ett jättefint sele av Agneta som Julia hade haft. Det var svart och passade perfekt på Simba. Nu använder han det varje dag!  Och så fick vi även med lite smakprov på färskfoder som hitills är en favorit hos Simba, maten slinker ner på nolltid! ... Färskfoder är någonting som vi definitivt kommer fortsätta med!

Eftersom vi glömde kameran så fick Christoffer ta bilder med sin mobil.
Lägger in bilderna såfort han har installerat dom på datan.

En kväll i Hässelby

Kameran lyckas alltid åka fram så fort vi är på besök hos min mamma :)
Christoffer jobbade sent så han kom på kvällen och plockade upp oss.

Här är Therese mamma, hon e snäll och brukar ge mig ben att tugga på.

image119

Jag fick ett rött litet tuggben som jag snabbt åt upp! Ps: lägg märket till mitt nya fina halsband!

image120

Sen busade jag och Dennis.

image121

Jag är fortfarande för liten för att kunna hoppa upp i soffan.

image122

Men sen blev Dennis trött och gick och la sig i handfatet!? japp.

image123

Då gick jag och satte mig brevid Alexander i soffan

image124

Sen kom husse och då belv jag jätteglad! Han fick massor av pussar, som han alltid får.

image125

Titta vad jag kan göra med tungan!

image126

Jag ligger på matten med "liggstilen som en fralla"

image127

RSS 2.0