Man blir så ledsen..

Ibland förstår man verkligen inte hur vissa människor tänker/handlar. Det värsta som finns är djurplågeri. Ingenting gör mig så upprörd som när människor misshandlar sina djur. Oskylda varelser som inte har någonting att säga till sitt försvar! De gör mig så ledsen att gång på gång läsa om detta!!

http://sydsvenskan.se/skane/kavlinge/article304765.ece

Önskar av hela mitt hjärta att dom får det bättre!!!


Skogspromenad

Jag var ledig från skolan en dag och solen sken så jag och Simba tog en mysig promenad, först ner till vattnet och sen till skogen. Jag tog med mig kameran och fångade många fina bilder. Cribba hade tagit med sig ett blått långt rep hem, som var perfekt att ha i skogen. Simba strövade runt och märkte nog inte att han hade koppel på sig. Nu känns det att våren närmar sig, 10 plus grader var det ute idag. Och jag köpte en mjukglass som Simba självklart skulle smaka på. Dags att ladda inför våren..
Nu är jag inne i mitten på min kurs på lärarhögskolan..Längtar tills slutet av mars då de blir påsklov. Det verkar som om Milano och Sofia också kommer upp, så de ska bli jättekul att träffa dom. Det var ju 4 månader sen sist då vi sågs sist. Och så kommer ju såklart Jessika, min kusin+ hennes familj och Ronja så då blir det tre hundar totalt. Kul ska de bli iaf!
Lite nya bilder..

Mm, mums att bita i tidningar.

image170

I skogen, så fin min lilla prins! 

image171

Simba trött och tennisbollen

image172

Nere vid vattnet och spanar på änderna

image173

Älskling i hallen!

image174

 


Hej!

Oj, va länge sen de va matte skrev här..Iof så har hon börjat på Lärarhögskolan med mycket plugg så bloggen har inte kunnat uppdateras som förut. Men förbättring lovas! .. Nu är jag snart 7 månader! Det är helt otroligt hur snabbt tiden går. Idag är det sol och matte är hemma från skolan. Vi ska gå ner till Bolinder Strand om en stund och ta en lång promenad längst vattnet :) .. Jag har fått en ny kompis, han heter Pablo och bor i Hässelby, han är jätterolig och busa med, specielt när vi springer uppe på berget vid skogen och jagar varandra. Jag tror han är en blandning mellan collie och något mer, minns inte riktigt, lägger upp bilder senare för dom finns på en annan kamera.
Det hände en jättetråkig sak, Dennis försvann en lördag och han var borta i tre dagar. Mattes lillesyster Veronica som äger honom vart jätteledsen så vi gick och satte upp lappar överallt om att han var borta. Sen på kvällen så ringde det en kvinna som sa att de hade honom. Han hade följt efter deras Jack russel när dom var ute, sen hade han sovit i deras skjul i tre dagar. Jag fick såklart följa med och hämta min bästis å han blev jätteglad när jag kom. Sen låg vi i soffan på kvällen och tvättade varandra! Det var bra att du kom hem igen Dennis!
I påsk blir det troligtvis en resa mot norr, mattes landställe. Massa skog som man kan vandra i , och bus med Milano som förhoppningsvis också kommer dit.

trötter

image166

glader :)

image167

busig

image168

I korgen

image169

RSS 2.0