Tåg och buss äventyr.

Idag har Simba varit jätteduktig. Han har nämligen för första gången åkt kommunalt, tåg och buss.
Det gick jättebra. Han tyckte det var lite pirrigt att stå på perongen och inte riktigt veta vad som skulle ske men så småningom när vi kommit på tåget somnade han i min (Therese) famn. Sedan tog vi bussen från Jakobsberg mot Hässelby, allt var spännande att titta på, men sedan blev Simba trött och slumrade till. Han sov hela bussresan så lite utvilad var han när vi kom till Hässelby, då var de dags för bus med kompisen Dennis.

Simba tycker det är jättekul att vara i Hässelby för där finns det en skog bakom Therese mammas hus, där det finns massa roliga kottar, pinnar, löv mm som man kan leka med. Och så finns det små geggiga saker med skal på (sniglar) som Simba så gärna vill leka med och bita på, dom är såå roliga tycker han.

Imorgon blir jag 11veckor! och nu väger jag 4 kg.

En bild på mig ute bland löven. Nu är det höst!

image19

Simba hemma i Kallhäll.

Lördagen den  15 september åkte vi för att hämta Simba. Resan hem gick jättebra och lite läskigt va de ju förstås att komma till ett nytt hem. Men allt gick bra och Simba hittade sin trygghet i transportburen där han för mesta dels låg de första timmarna och tittade ut och undrade vart han hade hamnat.

Nu är Simba snart 11 veckor, jättebusig och nyfiken på allt. Att jaga löv som blåser omkring är superkul, fånga kottar på gården, gallopera i full fart efter fåglar som hoppar runt och letar mat och sitta och titta på Gudrun (guldhamstern) som springer i sitt hjul är riktigt spännande.

Och de finns ju vissa saker som också är lite läskiga, som spegeln i hallen där en annan hund helt plötsligt dyker upp, damsugaren som låter så konstigt och åker runt över hela golvet (den måste man försvara och skälla lite på)
och en konstig sak i badrummet som låter konstigt (toaletten)

Simba har fått en ny kompis, Dennis. Han är en svart liten kattunge som är jätterolig att leka med. De jagar varandra hit och dit och det är så roligt att bita Dennis i svansen, men det tycker inte Dennis är lika kul så då hoppar han upp på en stol och avaktar en stund.

Ligga på rygg och vila i soffan är jätteskönt..

image15

..och på de mjuka överkastet på sängen är minst lika mysigt.

image22

Hur mycket jag är sträcker på mig så når jag inte upp till Dennis.

image21

Ligger i köket och håller koll på vad som händer.

image20


Simba, bilder!

Simba 13 dagar :

image2   

4 veckor :

 image3

5 veckor :

 image5   image6image7 image13

6 veckor : 

 image8

7 ½  vecka :

image9 image10 image11 image12

8 veckor :

image14


Simba och alla hans 6 syskon tar en tupplur tillsamans ...5 veckor gamla..

image14


Välkommen till Simbas nya blogg!

Snart får vi hämta hem vår lilla fralle-valp Djingis Khan, eller
Simba som vi rättare sagt kommer kalla honom.

Här kommer du kunna läsa om hans små äventyr i livet! :)

Kram Therese och Cribba

" Lill-simba " 7 1/2 vecka ..


image24


RSS 2.0