En solig dag vid Tyresö slott

Vi åkte till tyresö slott en dag för att bada och ha det skönt i solen. Simba tyckte det var lite läskigt att gå i för långt i vattnet men att kyla tassarna var skönt tyckte han. Men när ankorna kom i närheten var han snabbt ner i vattnet för att jaga bort dom. Imorgon fyller simba och hans kullsyskon 3 år och jag vet minsann vad jag ska köpa i present :) det kommer det bild på i nästa inlägg..
Simba känner av vattnet och är hyfsat nöjd

Mys i gräset

Härligt i värmen

Svartvit
Sitter fint

Sjunger lite..
Mysig klippa





Simba simmar med lite hjälp

fint

Blommor
v


På väg hem

Vi kommer definitivt tillbaka



Snart blir Simba vuxen!

Nu är det knappt en vecka kvar tills simba och hans sex andra kullsyskon fyller 3 år!! tiden har gått otroligt snabbt och det märks att simba snart är vuxen. Han är lika busig och kelig som han alltid har varit men på något sätt känns han ändå mognare och stabilare, han har kommit ifrån tonårsperioden och är inne i vuxenstadiet nu :)

Nu har det varit riktigt bra väder i flera veckor och simba har hunnit ta många siestor och besök på badplatsen, dock vågar han inte riktigt gå i vattnet och tvivlar på sin simförmåga men i present funderar jag på att köpa en flytväst så kan jag hålla i han i vattnet så han kan simma och samtidigt träna lederna som är jättebra träning.
En dag var vi på flatenbadet vid skarpnäck, simba låg mest i skuggan och rullade runt i gräset som han älskar att göra på sommaren!

Lite bilder från dagen..

Simba i solglasögon


simba gör "high-five" med ett par pilotglasögon :)


Svalt och skönt i skuggan

gos i sängen tycker simba om..

och med lite sol till kan det inte bli bättre..


RSS 2.0