Simba hemma i Kallhäll.

Lördagen den  15 september åkte vi för att hämta Simba. Resan hem gick jättebra och lite läskigt va de ju förstås att komma till ett nytt hem. Men allt gick bra och Simba hittade sin trygghet i transportburen där han för mesta dels låg de första timmarna och tittade ut och undrade vart han hade hamnat.

Nu är Simba snart 11 veckor, jättebusig och nyfiken på allt. Att jaga löv som blåser omkring är superkul, fånga kottar på gården, gallopera i full fart efter fåglar som hoppar runt och letar mat och sitta och titta på Gudrun (guldhamstern) som springer i sitt hjul är riktigt spännande.

Och de finns ju vissa saker som också är lite läskiga, som spegeln i hallen där en annan hund helt plötsligt dyker upp, damsugaren som låter så konstigt och åker runt över hela golvet (den måste man försvara och skälla lite på)
och en konstig sak i badrummet som låter konstigt (toaletten)

Simba har fått en ny kompis, Dennis. Han är en svart liten kattunge som är jätterolig att leka med. De jagar varandra hit och dit och det är så roligt att bita Dennis i svansen, men det tycker inte Dennis är lika kul så då hoppar han upp på en stol och avaktar en stund.

Ligga på rygg och vila i soffan är jätteskönt..

image15

..och på de mjuka överkastet på sängen är minst lika mysigt.

image22

Hur mycket jag är sträcker på mig så når jag inte upp till Dennis.

image21

Ligger i köket och håller koll på vad som händer.

image20


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0