Frusen fralla

För några veckor sen när det var som kallast vi var ute på promenad stelnade simba upp, blev lite yr och vinglade åt sidan. Det hela gick över på bara några sekunder, sen var han som vanligt igen. Vi märkte detta två gånger, sen åkte vi till veterinären för att se att han inte hade problem med balans sinnet, epelepsi eller hjärtat. Goda nyheter när veterinären sa att allt såg bra ut och att det förmodligen var kölden som hade krypit sig på honom, väldigt vanligt på hundar med kort, sträv päls. Och eftersom det var runt -10 den dagen så kanske det inte var så konstigt. Efter besöket har han varit som vanligt och vi har inte märkt av några konstigheter.

Vi har tränat lydnad och simba är riktigt duktig att gå lös och lyssna på kommandon. Tänkte anmäla oss till en kurs i vår!
Helgen med Christoffer var precis som jag anade :) massa bus med husky kompisen Vegas, entrecote till middag, massa spring i Rålambshovsparken och mys i stora sängen. Vegas hade intagit sängplatsen först men eftersom simba är äldst och otroligt envis så skällde han ner Vegas från sängen. En fralla med attityd haha!
Nu ska vi ut och busa i snön.

Dennis sitter alltid i blomman och väntar på att få komma in


Dennis är äldst och skall alltid sitta snäppet högre upp vilket simba inte alltid uppskattar


Freesben är kul..


..men bollen ännu roligare

Dörrbild på fransk bulldog..bra tyckte Alexander för då behöver man inte vara rädd för tjuvarna :)



Kommentarer
Postat av: Sooz

åhh va för husky?? :D

2009-03-20 @ 17:05:35
URL: http://raggarsooz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0